ALKALMI MUNKA, PÉNZKERESET ENERGIAMAGTAKARÍTÓ TECHNOLÓGIÁK AJÁNLÁSÁVAL!

LEGYEN ENERGIABRÓKER! KÖNNYŰ, GYORS PÉNZKERESET, FELE VÍZSZÁMLA, ENERGIAMEGTAKARÍTÁS 70%! NÉGY MOZIJEGY ÁRÁÉRT! CSAK TOVÁBB KELL AJÁNLANI!

Miért Ökonet és nem más?!

 
Sokan vannak most, akik vacillálnak, hogy milyen más kiegészítő tevékenységet keressenek maguknak. Vagy, mert kevés a fizetésük a megnövekedett kifizetésekkel szemben, vagy, mert elveszítették a munkájukat és nincs jövedelmük. Elmenni most új, rendszeresen fizetést adó állásba szinte lehetetlen.
Megnőtt az MLM rendszerek ázsiója ismételten.
Ezért gondoltam, összeszedem azokat a tényeket, melyek az Ökonet mellett szólnak.
 
1./ Bárki elkezdheti, aki szeretne dolgozni: ez nagyon általános, de igaz. És bármelyik MLM-es cégnél ugyanez a helyzet.
Akkor miért pont Ökonet?
 • 33.000 Ft a kezdőcsomag. Nem 160.000 Ft, vagy 300.000, de még csak nem is 60.000 Ft. A csomagban háztartási termékeket találunk, melyek a napi életünkhöz nélkülözhetetlenek, tehát olyan termékekre fizetünk ki belépési díjat, melyeket, máshol szintén megvennénk. Vagyis nem plusz pénzt fizettünk ki, hanem befektettünk és utána máshol ugyanezt nem kell elköltenünk.
 • Ha dolgozunk a rendszerben, nem plusz pénz elköltésére sarkalljuk leendő vásárlóinkat, klubtagjainkat, hanem BOLTCSERÉRE ösztönözzük őket. Olyan boltcserére, ahol jó minőségű, bennünket és környezetünket nem szennyező, a mindennapokban, a háztartásunkban naponta használt termékekhez juthatnak olyan áron, mintha az ABC-ben vásárolnának. Ma a magyar pénztálcákhoz igazított árakon egyetlen hálózati rendszer sem kínál mindennap használatos háztartási termékeket.
 • Ha csak a családjuk, ha csak a közvetlen környezetük használja hónapról hónapra ezt a lehetőséget, akkor is a pontok folyamatos szaporodása biztosítja számukra, hogy egyre olcsóbban és olcsóbban vásároljanak. Ezt ma egyik hálózati rendszer sem biztosítja klubtagjaiknak.
2/ Összetartó, jó, egy cél irányába húzó közösség: itt is bármelyik MLM-et említhetném, de:
 • Az Ökonet esetében családias, közvetlen, tulajdonosaiban 100%-ban magyar cégről beszélünk.
 • Jelenleg 35.000 rendszeres fogyasztó és hálózatépítő tagja van a rendszernek.
 • Ebben a mai gazdasági helyzetben is 10-15%-os havi forgalomnövekedést tudunk elérni.
 • Folyamatos MLM képzések és szakmai képzések állnak a tagok rendelkezésére, melyek előre meghatározott időpontokban és rendszeresen vannak
 • A cég filozófiája meghatározó: csak olyan termékeket forgalmaznak, melyek nem károsak az emberi szervezetre, nem szennyezik a környezetet, energiát, ezáltal pénzt takaríthatnak meg vele a tagok és nem drágák. (az egyetlen cég, ahol visszaveszik a termékek flakonjait és újrahasznosítják azokat)
3/ Nem akarja a tagjait kizsebelni és pluszköltekezésekbe kényszeríteni: ez más MLM rendszerekről nemigen mondható el
 • Az egynapos képzések ára minden esetben 1.800 Ft/fő, ami tartalmaz egy kávé, vagy teafogyasztást is
 • Az éves 2-szeri nagy összejövetelen való részvétel Dabason 2.000 Ft/fő, ahová külföldi sztárelőadókat is meghívnak (ez más MLM rendszerekben 20-30.000 Ft közé esik)
 • Ha szakmai, vagy a munkádat segítő CD-t akarsz venni, akkor a választék az hatalmas, a CD ára azonban 300 Ft.
 • Ha a rendszerben sikeres vagy és eredményeket érsz el, a magas jutalék mellett értékes jutalmakban is részesülsz. Nem csak az Ökonet cég részéről, hanem a saját ágvezetőd is megjutalmazhat egy-egy jutalom úttal. (ez más rendszerekben szintén nem működik)
4/ Nem a háztartásban alkalmazott termékek, vagyis étrend kiegészítők, kozmetikumok: Az egész világon egyedülálló, kb. 300 termékből álló választék: Más rendszereknél ez általában egy termékcsoport, vagy egy hatóanyag köré épül fel
 • Az Ökonet termékek un. Plant Cell technológiával készülnek, ami ma a világon a legfejlettebb és legtermészetesebb technológia.
 • Az ÖKONET szinte az összes táplálék-kiegészítőt forgalmazza, amit más hálózatok elszórtan, külön-külön. Pontosabban fogalmazva: Ha az ÖKONET termékválasztékát kellett volna használni az ÖKONET létezése előtt, akkor 8-10 hálózatban is jelen kellett volna lenni. Most elég ez az egy!(ekkora választéka ma egyetlen Magyarországon jelenlévő cégnek sincs)
 • Az Ökonet cég profiljának a megtervezésében magyar orvosok és természetgyógyászok is részt vettek. Olyan szakemberek, akik ismerik a magyar nép egészségügyi mutatóit. Világelsők vagyunk rákban, depresszióban, öngyilkosságban. Szív-érrendszeri betegségből négyszer annyi van, mint nyugat-európában. A magyar ember várható élettartama a legrövidebb Európában. Különösen a 40 és 60 év közötti férfiak vannak nagy veszélyben. Nos, a kiinduló gondolat: Megtervezni egy olyan termékskálát, amely segít megőrizni az egészséget, illetve ha már betegség gyötri az embert, nyújtson természetes lehetőséget a betegség legyőzésében. Mindez a magyar populációra, „testre szabva”. (ezt szintén nem tudja ma senki az Ökoneten kívül) Patikacsere
 • Az Ökonet termékei komplexek hatóanyag összetételükben. Egy pl. Az antioxidánst tartalmazó készítményekben megtalálható az antioxidánsok komplex csoportja, vagyis nem elegendő, hogy pl. csak karotint vigyünk a szervezetbe, kell mellé, szelén, D vitamin, Q10, C vitamin és még sorolhatnám. Csak 1-1 antioxidáns nagyobb mennyiségben való bevitele károsabb lehet, mintha nem vittünk volna be semmit (pl. van olyan MLM rendszer, ahol a termékekben kiemelten magas a karotin mennyiség, mert a gép, mellyel antioxidánst mérnek, az a bőrben lerakódó és az első védelmi vonalat felállító karotionidok rezgésére van beállítva. Ha magas a karotin színt az „egészség” értéke is magasabb. Vagy vegyük példaként egy másik MLM rendszert, ahol az összes termék Aloe Vera kivonat. Az ősi indiánok sosem ették, vagy itták meg az Aloe Verát, de használták, külsőleg, szinte mindenre. Az Aloe Vera egy fantasztikus növény, de tessék tudomásul venni, hogy nem jó mindenkinek és nem jó mindenre. Hiszen a növénynek megvannak a maga sajátosságai, és még csak nem is őshonos Magyarországon.)
 • A kozmetikumok területén olyan termékekhez jutunk, melyeket vagy magyar bőrgyógyászok éveken át tartó fejlesztése eredményeként, vagy Plant Cell technológiás fejlesztésként külföldről behozva tudunk élvezni. Hogy ez miért fontos? Mert csak növényi és biológiailag az emberi szervezet által 100 %-ban feldolgozható hatóanyagokat kapunk a bőrünkön keresztül. Illetve pl. a hónalj stift, szinte egyedülállóan a világon, nem tartalmaz semmiféle alumínium származékot és semmiféle nehézfém származékot. Nagyon kevesen ismerik azt a kutatást, mely a mellrák egy részének kialakulását az izzadás gátlók összetételére vezeti vissza.
5/ Ez az a magyar cég, ahol megtaníthatjuk a magyar embereket olcsóbban, praktikusabban és sokkal egészségesebben élni.
 • Védjük a magyar ipart, a magyar munkahelyeket, a magyar kereskedőt és vásárlót.
 • Pártállástól függetlenül védjük a magyar hazát, mert annak földjét nem szennyezzük, lakóit nem mérgezzük.
 • Magyar emberek a termékek tovább ajánlásával lehetőséget kapnak arra, hogy kilábaljanak a gazdasági válság okozta nehézségeikből, hogy új életet teremtsenek maguknak, mind a környezetük, mind az egészségi állapotuk, mind az anyagi helyzetük jobbá tétele által.
 • Lehetőséget ad a magyar embereknek, hogy a hazájukban teremtsenek értéket, hogy összefogjanak, hogy ne a multik zsebét tömjék, akik azután a hasznot kiviszik Magyarországról.
 
Összefoglalva:
 1. 100 % - ban magyar, folyamatosan fejlődő cég, mely Magyarországon adózik
 2. Nem plusz kiadásokat vár el, hanem napi szükségleteket elégít ki, magyar pénztálcához szabott árakon. Azt kéri, hogy holnaptól nála vásárolj és ne a multinál- Boltcsere
 3. Széles választék, több mint 300 komplex és természetes alapú termék az étrend kiegészítőkben és kozmetikumokban- Patikacsere
 4. Korrekt csatlakozási lehetőség, korrekt oktatások, családias hangulat
 5. Korrekt árak, befektetések, minél több a vásárlás, annál olcsóbbak az árak
 6. Energia megtakarítás és környezetszennyezés terén környezettudatos megoldások
 7. Magas jutalék, különböző jutalmak, sok dicséret
Az ÖKONET-tagság és életforma csak azoknak ajánlott, akik felelősséget éreznek saját és családjuk egészségéért, az országuk és közvetlen környezetük tisztaságáért, akik szeretnének a mostaninál kevesebbet költeni és többet megtakarítani.
 
Ne feledjétek. Ma az emberek nem verik magukat plusz költségekbe. Háttérbe szorítják az egészségükre fordított eddigi kiadásaikat is. De mosni, felmosni, mosakodni, hajat mosni, kezet mosni, fogat mosni kell. Ha olyan termékekhez jutnak, melyek számukra megfizethetőek, nem betegítik meg őket és a környezetet is meg tudják a használatuk által védeni, akkor lecserélik a boltjukat. Örömmel használnak majd magyar termékeket, hiszen ezáltal hozzájárulhatnak ők maguk is országuk fennmaradásához, gazdagodásához.
Az Ökonet olyat és úgy kínál, hogy az a fogyasztónak mindenesetben a hasznára váljon, hogy azzal addigi egészségi problémái megoldódjanak. Hogy kevesebbe kerüljön az élete, hogy ki tudja fizetni számláit, hogy spóroljon, hogy ne szennyezzen és hogy összefogva barátaival, ismerőseivel, környezetével, jól éljen. Itt Magyarországon.
 

Hát ezért Ökonet és nem más MLM!

__________________________________________________________

Érdeklik a részletek? Hívjon bizalommal:

+36 20 221 9577

Megrendelés: pikniktanya@freestart.hu

-------------------------------------------------------------------------------------------

LINKAJÁNLÓ:

OLCSÓBB ENERGIA: www.turbobooster.hupont.hu

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS, MURPHY KÖNYVEK: www.showexpo.hupont.hu

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 19
Heti: 103
Havi: 542
Össz.: 109 525

Látogatottság növelés
Oldal: MIÉR PONT AZ ÖKONET?
ALKALMI MUNKA, PÉNZKERESET ENERGIAMAGTAKARÍTÓ TECHNOLÓGIÁK AJÁNLÁSÁVAL! - © 2008 - 2018 - alkalmimunka.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: fég c18 gépkönyv - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »